Rakhyvlar

För en bekväm, nära och snabb rakning av ditt huvud ska du välja någon av våra praktiska rakhyvlar. Hos oss hittar du greppvänliga och stabila rakhyvlar som rakar tätt mot huden. De är särskilt anpassade för att ge en säker rakning där du effektivt får bort allt hår, även när du rakar partier som kan vara svåra att se eller komma åt, till exempel i nacken.

Tack vare det enkla handgreppet riskerar du inte att slinta under rakningen och med ett löst grepp kan du snabbt raka huvudet alldeles slätt. De rakhyvlar du hittar i vårt sortiment kan du med fördel använda även på kroppen eftersom de är följsamma med ett stadigt grepp som minskar risken att du ska skära dig. De passar också perfekt till att raka ansiktet och runt mustasch och skägg.

För ett slätt och smärtfritt resultat bör du byta rakblad ofta – så snart du upplever att bladen förlorat sin skärpa. Hos oss hittar du också rakblad av hög kvalitet som är framtagna för att passa dessa hyvlar. Du kan välja mellan tre, fyra och sex blad per rakblad, beroende på vilken hyvel du har. Med dessa rakblad följer en adapter som gör det enkelt att byta blad.

Om du reser ofta har vi ett smart reseetui som passar våra rakhyvlar där du också rymmer rakblad samt adapter. Det gör att du lätt kan hålla ditt huvud välrakat och vårdat även under resans gång.