Resa

I vårt utbud finner du produkterna du behöver för att kunna packa smart utan att behöva lämna något viktigt hemma. Här finns eleganta reseflakonger, smarta reseförpackningar och smidiga necessärer för att du ska kunna vårda ditt yttre även när du är ute och reser. I utbudet hittar du även skäggborstar i resestorlek, skoblock, hyvlar, tandborstar och mycket mer.

Med en elegant reseflakong kan du smidigt ta med dig din favoritdoft utan att det tar för mycket plats i bagaget eller att du riskerar att behöva slänga din dyrbara trotjänare. Din reseflakong kan också fyllas på med aftershave för att du inte ska behöva tumma på kvaliteten vid din rakning.

Våra reseförpackningar kommer i olika storlekar och former men aldrig i en sådan storlek att du kommer nekas på flygplatsen att ta med dig dem. Till våra reseförpackningar har vi valt ut de bästa produkterna till resan, tillräckligt små för att få plats i kabinväskan men stora nog för att räcka hela semestern. Du hittar även tomma set där du enkelt kan fyll på dina egna produkter i dem. I utbudet finner du produkter som passar dig oavsett om du föredrar skägg, mustasch eller helrakat. Allt detta kan du packa i en snygg necessär eller varför inte en roll-up necessär, särskilt anpassad för dina resor.