Intim

Har du fått till en snygg och välvårdad look är det skönt om den looken sitter i även efter att kläderna åkt av. Alla är inte attraherade av kroppsbehåring, kanske inte på någon del av kroppen men vid intimrakning går det inte att använda samma produkter som vid rakning av skägg eller mustasch eftersom huden här är mycket känslig. Vid intimrakning krävs det speciell rakningsgel, och hudvård med cooling balm efter rakning.

Vill du slippa raka dig ofta kan du istället vaxa. Här gäller det dock att du prövar dig fram tills du hittar ett vax som är skonsamt mot huden. Svett, precis som oönskat hår, är inte heller trevligt någonstans på kroppen och intimsvett är något alla har, men som få känner till att det finns produkter mot. Vi har krämer och talk som förhindrar uppkomst av intimsvett och som finns i härliga dofter.

Har du inte haft tid eller lust att bygga upp sexiga muskler har vi en produkt som heter Ab Definer som förstärker intrycket av de magmuskler du har och som på ett kick kan ge dig ett snyggt sexpack för din dag på stranden.

Vi har också glidmedel i olika smaker, kylande och värmande för skönare sex och ett bra mycket större sortiment av kondomer än ditt lokala snabbköp. Nu kan du i lugn och ro skaffa alla produkter du behöver för en fräschare nakenstund.