Pris

0
0

Vårdofter

EROLFA-OK80X60-L-calk

Våren närmar sig och vi bär lättare kläder. Och dofter. I takt med att vi lämnar den kalla vintern bakom oss och blir varmare i oss själva vill vi ha fräschare och mer svalkande dofter. Vårdofter kan vara svåra att identifiera då de ofta är fräscha likt sommardofter men har en tyngre bas att luta sig med friskare träslag som björk och cypress. Ett samlingsnamn man ofta hör som beskrivning av våriga dofter är gröna toner.

De doftnoter vi tittar extra mycket på inför denna säsongen är Vetiver; ett indiskt gräs med inslag av jord, trä och fräscha sötsura ackord. Vit mysk är också en doftnot att hålla utkik efter. Vit mysk är en sammetslen syntetisk doft med noter av ambergris och björnbär. En doftnot som kom starkt under förra året var mint och trenden visar fortfarande uppåt. Mint har en uppiggande effekt och återfinns ofta i toppnoten som lägger sig efter en liten stund men doftar förföriskt friskt för de som kommer dig riktigt nära.

De våriga dofterna upplevs ofta som lättare, men det är ingen ursäkt för att dränka sig i parfym. En sann gentleman är inte skrytsam. Var måttfull, även om ditt val av doft är lättare.

Visar 0 av 0 produkter.
Rensa filter