Karriär

 • Filmare på 50%

  Filmare på 50%

  Vill du vara en del av ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? Som filmare blir din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara för rörlig bild samt vara delaktig i planering, samordning och genomförande av olika projekt. Syftet med ditt arbete är att skapa inspirerande och säljande innehåll som ska användas på våra olika kanaler och i vår marknadsföring för att stärka Gents varumärke.

  Läs mer
 • Praktik

  Praktik

  Vi tar emot praktikanter på kortare eller längre perioder. Kontakta oss om du är intresserad av praktik och har intresse för E-han..

  Läs mer
 • Kundtjänstmedarbetare och butikspersonal

  Kundtjänstmedarbetare och butikspersonal

  kundtjänst, BUTIK & LAGErmedarbetare Vill du vara en del av ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag? Brinner du f..

  Läs mer
 • Internship inom foto

  Internship inom foto

  Vi tar nu emot en praktikant under en kort eller längre period på vårt huvudkontor i Helsingborg. Vi söker dig som är intresserad av E-handel, och som söker praktisk erfarenhet av bildbehandling, fotografering och ett brinnande intresse för foto.

  Läs mer
 • Gents söker barberare/herrfrisör

  Gents söker barberare/herrfrisör

  Är du barberare eller herrfrisör? Vill du arbeta i en inspirerande och exklusiv miljö? Just nu söker vi dig som har ögat för det..

  Läs mer
 • Gents söker norsk översättare

  Gents söker norsk översättare

  Norsk ÖVERSÄTTARE Vill du vara en del av ett framgångsrikt e-handelsbolag som är snabbväxande på den norska marknaden? Då kan d..

  Läs mer