Tillbehör

Skägg och mustasch är något som män numera trånar efter och kämpar hårt för att odla. Att vårda och sköta om hud och hår i ansiktet har blivit en slags hobby, en livsstil, som många tar på det fullaste allvar.

Hos oss på Gents hittar du tillbehören som kompletterar ditt rakkit. Om du är mån om att få till en perfekt rakning är en spegel med förstorande egenskaper ett viktigt tillbehör att använda vid rakning. Oavsett om du är ute efter skarpa, exakta linjer vid helskäggets kant eller om du ska in i skäggdesignens precisionsvärld är det extremt viktigt att du på nära håll kan se var du för din rakkniv eller rakhyvel. I vårt sortiment hittar du små och smidiga förstorande speglar som hjälper dig vid din precisionsrakning. De är enkla att ta med på resan och med smidiga medföljande ställ eller sugproppar har du möjlighet att placera spegeln på rätt plats.

Hos oss hittar du också snygga designtvålkoppar i material som trä, krom och silikon. Perfekta att förvara din raktvål i och använda för att jobba upp ett bra lödder. Du hittar tvålkoppar i olika designer, tillverkade av material som silikon, som flyter i badvattnet, stilrent krom och exklusivt trämaterial. Vi kan även erbjuda ett läckert rakställ med tvålkopp, med plats för både raktvålen och rakborsten.