Set & Paket

Ett unikt skägg kräver unika produkter. Hos oss på Gents hittar du kompletta set och kit sammansatta av våra egna barberare med lång erfarenhet bakom sig.

I vårt utbud hittar du set som passar alla nivåer och alla typer av skägg. Här hittar du snygga rakset med ställ, hyvel och borste som du med fördel låter stå framme i badrummet som en fin och elegant inredningsdetalj. Samtidigt som du tillför en lyxig känsla till ditt badrum förvarar du dina rakverktyg på ett säkert och skyddat sätt. Rakbladen behåller sin skärpa längre, borsten får lov att dropptorka i rätt position – hängandes med stråna nedåt. Tack vare korrekt torkning behåller borsten och stråna sin form och kvalitet längre.

Våra rakset hittar du ett flertal designer. Välj mellan eleganta rakset i bland annat krom och Wengéträ, stilrent utan detaljer eller läckra handtag tillverkade av Swarovski-kristall. Du kan välja om du vill köpa stället för sig eller om du vill köpa ett helt set.

Produkterna som medföljer i de olika paketen finns anpassade för flera hudtyper. Välj vårt eget sammansatta kit för känslig hud för att undvika rödflammig och irriterad hud.

Om du är på resande fot har vi satt samman behändiga resekit som är enkla att ta med sig, med samma bra produkter, förpackade i mindre reseförpackningar.

Prova någon av våra samplekits med balsam och krämer i olika dofter för att hitta din favorit.

Oavsett om du söker ett komplett nybörjarkit med vårdande produkter, antingen med raklödder eller raktvål, eller om du är ute efter ett lite mer avancerat kit som tar din rakning till nästa nivå, och oavsett om du har ett grövre eller mindre skäggväxt har vi kittet som passar dig och dina behov perfekt!