Pris

0
0

Klädborstar

Vill du hålla kostymen fri från hår och damm? Vi erbjuder exklusiva klädborstar av de finaste materialen, eleganta borstar i horn och valnötsträ. Produkterna är framtagna med omsorg och har skapats för att du ska kunna avlägsna oönskat hår från både hud och kläder. Borstarnas vackra design gör att de även är en härlig inredningsdetalj i hemmet, samtidigt som de har en nödvändig funktion. Eftersom de är framställda av naturmaterial kan färgen på hårborstarna skilja sig åt, vilket gör din klädborste till något unikt.

De högkvalitativa borstarna tar enkelt bort hår som fastnat på dina kläder. Det enda du behöver göra är att försiktigt stryka med borsten över plaggen för att uppnå ett maximalt resultat. Du hittar även praktiska borstar med lite längre borst för att ta bort hårstrån som har fastnat på din hud efter du har rakat huvudet eller vid rakning av skägg, polisonger eller mustasch. Genom några enkla drag med borsten avlägsnas då det oönskade håret på ett smidigt och effektivt sätt.

En klädborste är den perfekta presenten till någon som du uppskattar, då det inger en känsla av stil och elegans. Därför har vi valt att leverera våra produkter i vackra presentaskar, som även innehåller förvaringspåsar tillverkade av material i siden. Vill du utöka storleken på presenten kan du även välja på lyxig hudvård ur vårt övriga sortiment eller varför inte ge bort någon av våra fräscha dofter? Det är en present som garanterat kommer att uppskattas av en riktig gentleman.

Visar 0 av 0 produkter.
Rensa filter