Rakat Huvud

I kombination med en bra rakkräm glider hyveln lätt, vilket ger en smidigare rakning och minsta möjliga hudirritation, särskilt om du väljer att raka mothårs för ett ännu slätare resultat. Precis som när du rakar ditt ansikte är det viktigt att ta hand om huden på ditt huvud efteråt. Vi har ett stort utbud med lotions och moisturizers för en mjukgörande hudvård efter rakning.

Hos oss hittar du följsamma och skarpa rakblad med allt från tre till sex blad, vilket gör det lätt för dig att hitta det rakblad som bäst passar din skäggväxt, hudtyp och rakningsmetod. Fler blad ger en snabbare, säkrare rakning med ett jämnt och snyggt resultat. För närmsta möjliga rakning rekommenderar vi säkerhetshyvel med dubbelrakblad.

Både våra blad och hyvlar i denna kategori är särskilt anpassade för rakning av huvud, men de kan med fördel användas till både kropp och ansikte. De är säkra och effektiva med grepp i gummi för att ge optimalt resultat.

Ett rakat huvud till ett snyggt vårdat skägg är trendigare än någonsin och här hittar du allt du behöver för att uppnå den looken. Vi erbjuder även smidiga resefodral för att göra det enkelt för dig att hålla huvudet slätrakat även när du är ute och reser. Om ditt skägg eller din mustasch kräver trimning hittar du även praktiska trimningsverktyg i vårt övriga sortiment – för den ultimata välvårdade looken.