Sol

Våra solskydd är paketerade i smidiga flaskor, som gör att du får plats med produkten i väskan eller portföljen för att alltid ha den tillhands.

Är du istället ute efter ett snabbare resultat rekommenderar vi någon av våra sololjor som finns i flera olika dofter. Dessa produkter både återfuktar huden och ger den en djupare färg. Kom dock ihåg att vara extra försiktig i samband med användningen av sololjan eftersom produkten inte ger samma skydd från solens starka strålar som ett klassiskt solskydd gör.

Precis som hudvård är nödvändigt efter rakning, är det också viktigt att efterbehandla huden när du har varit ute i solen. I vårt sortiment hittar du därför ett brett utbud av after sun, som har i uppgift att vårda och återfukta hud som utsatts för mycket sol. Produkten kan även lindra de besvär som uppstår efter att du bränt dig, samtidigt som risken för att fjälla minskar drastiskt.

Det absolut hälsosammaste sättet att bli brun på är att undvika solen helt och istället satsa på en brun utan sol-produkt, då utsätter du inte huden för farlig UV-strålning. Den färggivande krämen appliceras smidigt på ren och peelad hy för att få ett så snyggt och hållbart resultat som möjligt.

För att uppnå den ultimata looken bör du även kolla in våra produkter särskilt framtagna för både skägg och mustasch. Ett välvårdat ansikte i kombination av solbränd hy är helt klart ett vinnande koncept.