Resa

Ditt skägg och mustasch kräver regelbunden omvårdnad för att se propert och snyggt ut, oavsett om du är hemma eller bortrest. Självklart behöver din rakning inte bli en omständlig procedur under din resa. Våra olika resekit innehåller bland annat rakhyvlar och praktiska små borstar som tar minimal plats i din resväska – samma bra märken, samma bra produkter men i ett mindre reseformat.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av reserakhyvlar. Välj om du vill införskaffa endast en reserakhyvel eller om du istället vill köpa ett mer avancerat kit som kommer i ett snyggt och skyddande resefodral. De med omfattande kitten innehåller förutom rakhyveln också rakkräm och en aftershave med fräscha dofter av sandalwood eller eukalyptus. Skulle du råka skära dig under rakningen hittar du dessutom ett alunstift i kittet. Kittet är litet men har alla de nödvändigheter som du behöver ha under resan för att kunna ta hand om ditt skägg och din mustasch.

För att komplettera din rakning och för att kunna använda din raktvål även under resans gång hittar du också rakborstar i reseformat. De mer kompakta borstarna tar mindre plats i din necessär men behåller samma grymma kvalitet som alltid. De praktiska resefodralen gör transporten av borsten optimal och hjälper dig att skydda din borste mot yttre påfrestningar under resans gång.