Ögon

Ju äldre du blir desto mer ser du spåren sätta sig i ditt ansikte och särskilt runt ögonen syns det oftast extra tydligt. Rynkor och mörka ringar kan också vara spår av en livsstil som inte innehåller tillräckligt med sömn, mycket stress i vardagen eller att huden under ögonen är väldigt tunn.

Här hittar du vad du behöver för att de åtgärder du kan ta till i din hudvårdsrutin förutom att prioritera mer sömn och mindre stress. Vi har flera produkter som är speciellt anpassade för den känsliga huden under och kring dina ögon som kan motverka tidigt åldrande med utslätande funktioner. För mörka ringar under ögonen kan du bland annat använda en återfuktande gel som minskar både svullnad och mörka pigment med hjälp av bland annat med ingredienser av gurka och grönt te. Mot mörka påsar under ögonen kan du också använda dig av en concealer som även täcker finnar och röda partier i huden.

Är det rynkor runt ögonen du störs av finns det krämer och geler för det också, både med dofter och utan. Med utslätande och mjukgörande effekter kommer linjerna kring dina ögon reduceras och stramas åt så att ögonpartiet återigen får den ungdomliga lyster och fräschhet du en gång hade. Vill du få det du behöver ska du satsa på vår praktiska necessär med cleanser, moisturizer och ögongel – för en yngre och piggare look.