från stranden till restaurangen

3 produkter som gör dig redo

Att stressa på semestern är inget man uppskattar. Men stranden är härlig och det är lätt hänt att man glömmer vad uret är. Här är tre produkter att ha i strandbagen som gör att du kan gå direkt från stranden till restaurangen: 

DSC_2168

SLÄT SKJORTA PÅ SEKUNDEN

Det är svårt att göra ett bra intryck med en skrynklig skjorta. Vecken visar att du inte ansträngt dig för den/de du ska äta middag med och det näst intill omöjligt att hålla skjortan skrynkelfri i strandbagen hela dagen.

The Laundress Crease Release är en magisk produkt som bara med några sprut tar bort vecken på skjortan, utan strykning. Spreja på rynkan och promenera några minuter till restaurangen - när du kommer fram är vecken är som bortblåsta och du är redo för middag!

DEN VÄLSTYLEADE LOOKEN

Efter en lång dag på stranden med saltvatten kan håret leva lite sitt egna liv. Sailor´s Soft Beard Wax kan du använda både till skägg och till hår och ger en halvhård stadga som du kan styla om efterhand som kvällen löper. Ha även med en kam i strandbagen som gör det enklare att styla.

EN FRÄSCH FINISH

Du har nu en rynkfri skjorta och stylat hår. Precis som en slät skjorta, hårvård och att vårda ditt skägg eller din mustasch är att dofta gott en del av att vårda sitt yttre.

En fräsch deodorant förhindrar uppkomsten av dålig lukt och håller dig väldoftande hela kvällen. Med ett sprut av din favoritparfym uppnår du den där sista touchen innan du är redo för restaurangen. Med reseflakong som inte är större än ditt lillfinger slipper du att ta med dig hela parfymflaskan för att imponera med din doft på ditt middagssällskap. Svårt att välja parfym för kvällen? Läs vår guide här.