Merkur Safety Razor 34G Gold-Plated

Merkur Säkerhetshyvel 34G - Guldpläterad

549 kr
Art. nr. 3130
Lagerstatus I lager
Varumärke Merkur

Säkerhetshyvel 34G HD (Heavy Duty) av typen ”two-piece” från tyska Merkur med lyxig gyllene finish. I övrigt har den samma egenskaper som 34C. Det vackert etsade handtaget ger ett optimalt handgrepp. Kraftig och pålitlig design av samma kvalitet som när Emil Hermes registrerade sitt varumärke 1896 Merkur år och som är byggd för att hålla hela livet. En snygg och effektiv hyvel dig som vill ta steget från moderna flerbladshyvlar och raka dig på klassiskt vis. Resultatet blir en exceptionellt effektiv och hudnära men ändå skonsam rakning med mindre risk för irritation och rakfinnar.

Till denna hyvel ska du använda dubbelsidiga rakblad. Ett dubbelblad varar upp till tre gånger så länge som vanliga rakblad med flerbladssystem som Mach3. Har du grov skäggväxt rekommenderas Derby eller Rijk, eller japanska Feather som är vassast. Ju vassare blad, ju lättare ska du vara på handen.

Ett Merkur Super Platinum rakblad ingår vid köpet av hyveln.

Specifikationer

  • Vikt: 80 g
  • Längd: 8,9 cm
  • Bredd: 4,1 cm
  • Handtag diameter: 1,3 cm

Så här använder du produkten

Innan du rakar dig med en hyvel, se till att huden är fuktad och att porerna öppnat sig, förslagsvis genom att du först tar en dusch. Använd gärna en pre-shave och applicera därefter ett bra lödder från en rakkräm eller en raktvål som du jobbar upp med varmt vatten.

Sträck ut huden med din fria hand så att huden är slät och luta sedan hyveln med en vinkel på cirka 30 grader mot din hud. Tryck inte utan låt istället huvudets tyngd och de vassa bladen göra jobbet när du för den över huden. Avsluta efteråt med en härlig after shave alternativt återfukta med en after shave balm.

Skulle olyckan vara framme och ett smärre blodbad ett faktum? Oroa dig inte, med ett alunstift löser du problemet på ett par sekunder. Fukta toppen av stiftet, för försiktigt över såret och du slipper gå runt med pappersbitar i ansiktet! 

Kunder har även köpt

Kundbetyg

5.0
1

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Superfin och bra kvalité, bättre resultat än väntat. Kommer aldrig använda plastiga moderna rakhyvlar igen :)

Köpte produkten
1 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.