Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap for mug 60 g

Truefitt & Hill Luxury Shaving Soap for mug 60 g

100 kr
Art. nr. 5596
Lagerstatus I lager

Editors note:
En glycerinbaserad raktvål från engelska Truefitt & Hill. Raktvålen är en av de mest ikoniska från varumärket och doftar mjukt och lent av ren och fräsch tvål. En doft som inte riskerar att krocka med dina andra parfymer, samtidigt som du under rakningen får en stund av välbehag.

Denna tvål är endast på 57 gram och passar i Truefitt och Hills shaving mug av porslin. Detta är alltså inte en refill till raktvålskopparna i trä. Tvålen ger dig möjlighet till att få upp ett rikt och fint lödder där glycerinet ger bra glid för ditt rakvertyg. Resultatet blir en skonsam och nära rakning.

Specifikationer:
Vikt: 57 g
Diameter: 7 cm

Så här använder du produkten:
Denna raktvål ska användas tillsammans med Truefitt & Hills traditionella shaving mug av porslin, men kan självklart även användas om du har en annan raktvålskopp där större tvålar inte ryms. För att på enklast vis få upp ett riktigt bra lödder med denna tvål krävs värme. Varmt vatten och en i förväg uppvärmd raktvålskopp underlättar därmed processen. Låt din kopp, med tvålen i, stå i ett varmt vattenbad i vasken under ett par minuter först. Blöt sedan din borste under varmt rinnande vatten och krama bort överflödigt vatten ur den. Nu är det bara att börja löddra! Skapa mönster där du roterar borsten medurs och moturs, gör åttor och / eller sicksacka i tvålen. Efter hand kommer du komma fram till den teknik som passar just dig bäst, poängen är att du skapar ett rikt och fylligt lödder som skyddar din hy under rakningen.

Kunder har även köpt

Kundbetyg

4.0
2

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Bra lödder och doftar gott

Köpte produkten
0 Gilla

Ok

Köpte produkten
0 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.