Hel och ren 

Gents fokuserar

fuktkräm-best-test_1

10 rekommenderade produkter för att hålla dig ren och fräsch!

NR 1

Mild deodorant. En roll-on deodorant som ger ett långverkande skydd! Denna deo från Truefitt & Hill har en neutral doft som gör att du kan använda den tillsmmans med din favoritdoft utan att dofterna krockar.

NR 2

 Använd dofter med karaktär. Den italienske parfymören Alessandra Gualtieri gör individuella parfymer för Nasomatto, alla parfymerna har en egen karaktär och hans dofter lever ett helt eget fartfyllt liv!

NR 3

Svalkande gel. En snabbabsorberande och svalkande aftershave gel som vårdar och hjälper mot rakirritation. Aftershaven från Benjamin Barber finns i två fantastiska dofter!

NR 4

Glöm ej att trimma ordentligt. Om du inte testat en handjagad näshårstrimmerså är det ett måste! Trimmern från tyska Dovo är skarp och ger ett rent och fräscht resultat.

NR 5

En intensiv återfuktare. Denna fuktkräm från Molton Brown är en formula fri från parabener återställer fuktbalansen med hjälp av macadamiaolja.

NR 6

När du rakar dig, använd en rakkräm. Krämen från Proraso är tillverkad enligt gamla traditioner och berikad med naturliga ingredienser. Finns i fyra varianter.

NR 7

Skapa rena skägglinjer. En stilren och enkel säkerhetshyvel som passar nybörjaren, det räfflade handtaget ger rejäl tyngd ger ett bra grepp.

NR 8

Håll dig välborstad. En stilig borste i wengéträ med naturborst frå Benjamin Barber tämjer det mest bångstyriga av hår och skapar bra cirkulation i skalpen.

NR 9

Svenskt stål. Ett dubbelslipat rakblad från Rijk som har utvecklats av Gents egna barberare.

NR 10

Använd en härlig bad & duschgel, Russian Leather från Molton Brown har en träig och aromatisk doft av bland annat sibirisk tall, svart te och tobak blandat med läder och träiga noter från vetiver, björk och en. En spännande och maskulin doft.