Sailor's Säkerhetshyvel i vit och Krom 71R

Sailor's Säkerhetshyvel i vit och krom

299 kr
Art. nr. 7927
Lagerstatus I lager
Varumärke Sailor's

En klassisk säkerhetshyvel av enkel modell i färgerna vit och krom. Hyvelns snygga design passar in i de flesta badrum och är ett utmärkt redskap för dig som vill ge våtrakning i den högre klassen en chans. I och med att du inte ska påföra något tryck, skonas huden från irritation samtidigt som de vassa bladen går mycket djupare så att det tar längre tid innan håret växer ut igen.

Hyveln är likadan som Sailor's säkerhetshyvel i svart och krom 71R, men tillverkad i annan färg utefter kundernas efterfrågan.

Till denna hyvel ska du använda dubbelsidiga klassiska rakblad. Ett dubbelblad varar upp till tre gånger så länge som vanliga rakblad med flerbladssystem som de vanliga moderna flerbladen. Ju vassare blad, ju lättare ska du vara på handen. Dock medföljer det inga blad vid köp av hyveln.

För att sätta i blad skruvar du av huvudet så att det friläggs från handtaget och därefter separerar du ovan- och underdelen. Lägg sedan toppen ovanpå och skruva tillbaka huvudet på handtaget. Tänk på att det sitter ett vasst blad som sticker ut på båda sidor om huvudet när du skruvar tillbaka denna på skaftet.

OBS! Var noga med att inte vända huvudets underdel upp och ner när du tar isär hyveln och lägger på bladet, eftersom det då inte blir någon skäreffekt. De räfflade kanterna ska vara uppåt.

Kort film om hur du sätter i rakbladet i hyveln.

specifikationer

Vikt: 94 g
Total längd:106,2 mm
Handtag längd: 95,39 mm
Huvud längd: 41,6 mm
Huvud bredd: 24,3 mm
Handtag diameter: 11,46 mm

Kunder har även köpt

Kundbetyg

5.0
1

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Bra grepp och rejäl tyngd

Köpte produkten
0 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.