Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel 150 ml

Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel 150 ml

295 kr
Art. nr. 553
Lagerstatus I lager
Varumärke Clarins Men

Clarins Smooth Shave Foaming Gel är en skummande rakgel som ger en hudnära rakning i ett enda hyveldrag, utan hack, skärsår eller irriterad röd hud. Den är alkoholfri, mjukgör och lugnar känslig hud.
Clarins Men Smooth Shave Foaming Gel bildar en skyddande film som ger en skyddsbarriär mot uppkomsten av hudirritation beroende på rakning. Stoppar bakterieutveckling och förebygger hudrodnad.

- En havsblå gel som bildar ett tjockt generöst skum.
- Naturligt fräsch doft.
- Rik på energigivande växtextrakt.
- Tvål-fri, anpassad även för känslig hy.
- Dermatologiskt testad.

Lämplig för: Alla skäggtyper, även de allra grövsta.

Användning: Använd Smooth Shave efter rengöring med Active Face Wash. Fukta ansiktet med varmt vatten, arbeta upp ett rikt lödder på området som skall rakas. Raka och skölj. Avsluta gärna med Super Moisture Gel eller Super Moisture Balm.

Storlek: 150 ml aerosolflaska.

 

Kunder har även köpt

Kundbetyg

4.3
11

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Jag har använt denna produkt förr och testat några olika genom åren. Denna återkommer jag alltid till då den lugnat huden vid rakning och ger en slät och behaglig känsla efteråt. Valuta för pengarna då produkten håller länge vid rakning varannan till var tredje dag.

Köpte produkten
0 Gilla

4

Köpte produkten
0 Gilla

Den bästa jag någonsin provat. Fungerar bättre än raktvål för mig, snäll mot huden.

0 Gilla

DEN ABSOLUT BÄSTA PÅ MARKNADEN

Köpte produkten
0 Gilla

Den får en trea då den är för tunn och rinning för min smak. Tycker inte den är speciellt dryg heller. Clarinsdoften är dock helt underbar men jag föredrar en gel som ger ett tjockare skum.

0 Gilla

Bästa rakgelen jag har använt. Väldigt behaglig mot huden och motverkar irritation.

Köpte produkten
0 Gilla

En underbar produkt som lugnar ner huden och gör så att irritationen minskar. Men framförallt gör så att man slipper rakfinnar och irriterad hud. Tveka inte o prova den !

0 Gilla

Trodde inte att raklöddret gjorde så stor skillnad som det gör. Men med detta får jag aldrig rakfinnar eller irriterad hud! Luktar även gott!

Köpte produkten
0 Gilla

Köpte min första den 28 okt 08 och det är idag den 2 feb 09 och den är inte slut än, med andra ord är den otroligt dryg. Det som verkligen bevisar hur dryg den är är faktumet att jag rakar mig ca 5-6 dagar i veckan.

Det var av en ren slump jag köpte denna och jag måste säga att jag hade riktig tur. För denna är mångt mycket bättre än någon prudukt jag tidigare använt. Har inte fått en endaste rakfinne sen jag började använda detta raklödder. Med de tidigare rakprudukter jag använt så har min hud blivit röd, irriterad och jag har fått rakfinnar, så är inte fallet med denna produkt. Nu kan jag äntligen raka mig dagligen utan några som helst problem!

Tack Gents och Clarins!

Köpte produkten
0 Gilla

Mannen min elsker dette produktet. Han har prøvd flere sorter barberskum, men dette passer perfekt til hans hud. Fruen i huset liker at det lukter godt av det og.

Köpte produkten
0 Gilla

helt ok foaming gel

Köpte produkten
0 Gilla