NOBEL-RAZOR-W-S

Benjamin Barber Nobel Säkerhetshyvel Wengéträ

1 045 kr
Art. nr. 3323
Lagerstatus I lager

Typ: Säkerhetshyvlar

Editors note: En stilig och prisvärdig säkerhetshyvel av typen ”three-piece closed comb” från brittiska kvalitetsmärket Benjamin Barber med handtag i mörkt ådrat wengéträ (känt för att tillhöra världens hårdaste). För dig som vill köra den traditionella stilen och ta steget vidare från de moderna flerbladshyvlarna för att uppnå en mer hudnära rakupplevelse. 

Till denna hyvel använder du klassiska dubbelsidiga rakblad. Inga rakblad följer med vid köpet av hyveln.

Specifikationer: 
Längd handtag: 8,5 cm
Total längd: 11,3 cm
Bredd: 4,1 cm

Så här använder du produkten:

För att sätta i blad skruvar du av huvudet så att det friläggs från handtaget och därefter separerar du ovan- och underdelen. Lägg sedan toppen ovanpå och skruva tillbaka huvudet på handtaget. Tänk på att det sitter ett vasst blad som sticker ut på båda sidor om huvudet när du skruvar tillbaka denna på skaftet.

OBS! Var noga med att inte vända huvudets underdel upp och ner när du tar isär hyveln och lägger på bladet, eftersom det då inte blir någon skäreffekt. De räfflade kanterna ska vara uppåt.

Innan du rakar dig med en hyvel, se till att huden är fuktad och att porerna öppnat sig, förslagsvis genom att du först tar en dusch. Använd gärna en pre-shave och applicera därefter ett bra lödder från en rakkräm eller en raktvål som du jobbar upp med varmt vatten.

Kunder har även köpt

Kundbetyg

4.0
1

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Min första säkerhetshyvel så det tog lite tid att lära sig vilken vinkel man skulle ha men efter de så är den helt fantastisk, jag kommer aldrig byta typ av hyvel igen!

Köpte produkten
0 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.